Toto je ukázková šablona e-shopu postaveného na platformě Eshop-rychle. ZDARMA si u nás založte podobný e-shop a na 15 dní otestujte.

Vyzkoušet zdarma a nezávazně
Logo
Potřebujete poradit?
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit?
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
06.03.2020
Spustili jsme šablonu MILANO!
Přávě jsme rozběhli novou vzorovou šablonu Milano, revoluční šablonu nové generace! Nabízí nové možnosti, moderní vzhled a horizontální menu. Využijet... číst celé
07.02.2020
Novinky lze snadno editovat a přidávat
Sekci novinek lze editovat v nabídce Obsah webu - Struktura webu - Novinky.Ukažte zákazníkům, že to u vás žije. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Ponořte se do světa módy
05.03.2020 Trendy
Fashion trendy na léto 2020
Jaké letní outfity letos nechat ve skříni a v jakých naopak zazáříte na každé letní party? Našli jsme pro vás trendy, které tento rok ovládnou světovo... číst celé
01.03.2020 Trendy
Overaly pro každou příležitost
Jsou pohodlné, elegantní a existují v tolika typech, že si je může dovolit každá žena. číst celé
21.12.2018 Inspirace
Šaty jako z červeného koberce? Víme, jak je najít!
Oblékejte se jako celebrita! Nemusí vás to stát balík, stačí správně hledat! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Nenechte si ujít novinky z našeho blogu

Fashion trendy na léto 2020
05.03.2020 Trendy
Fashion trendy na léto 2020
Jaké letní outfity letos nechat ve skříni a v jakých naopak zazáříte na každé letní party? Našli jsme pro vás trendy, které tento rok ovládnou světovo... číst celé
Overaly pro každou příležitost
01.03.2020 Trendy
Overaly pro každou příležitost
Jsou pohodlné, elegantní a existují v tolika typech, že si je může dovolit každá žena. číst celé
Šaty jako z červeného koberce? Víme, jak je najít!
21.12.2018 Inspirace
Šaty jako z červeného koberce? Víme, jak je najít!
Oblékejte se jako celebrita! Nemusí vás to stát balík, stačí správně hledat! číst celé
Šetrné nakupování nemusí být nuda a šeď
Šetrné nakupování nemusí být nuda a šeď
Ekologické nákupní tašky překvapí hravým designem číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Zátkovo nábřeží 7

České Budějovice, 370 01

Map
Kontakty
Zákaznická podpora Eshop-rychle
Zákaznická podpora Eshop-rychle
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz